The Chemours Company zoekt een Construction Manager - Team Lead in Dordrecht | LinkedIn (2024)

The Chemours Company zoekt een Construction Manager - Team Lead in Dordrecht | LinkedIn (2)

Construction Manager - Team Lead

The Chemours Company Dordrecht

The Chemours Company Dordrecht

3 weken geleden 92 sollicitanten

The Chemours Company zoekt een Construction Manager - Team Lead in Dordrecht | LinkedIn (4) The Chemours Company zoekt een Construction Manager - Team Lead in Dordrecht | LinkedIn (5) The Chemours Company zoekt een Construction Manager - Team Lead in Dordrecht | LinkedIn (6)

Bekijk wie The Chemours Company heeft aangenomen voor deze functie

  • Deze vacature melden

As we create a colorful, capable and cleaner world through chemistry, we invite you to join our team to harness the power of chemistry to shape markets, redefine industries and improve lives for billions of people around the world.

We Zullen Ons Eens VoorstellenChemours is een wereldwijd opererend bedrijf dat door middel van chemie een kleurrijke, capabele en schone wereld creëert. Wij nodigen je uit om ons team te versterken en om de kracht van de chemie te gebruiken om markten te vormen, industrieën te herdefiniëren en het leven van mensen over de hele wereld te verbeteren.

Een van de belangrijkste faciliteiten van Chemours voor Fluoroproducten is gevestigd in Dordrecht, waar het project- en ingenieursteam verantwoordelijk is voor de uitvoering van het kapitaalprogramma van de locaties. Onze business is sterk aan het groeien en daarom zijn we op zoek naar een Construction Team Lead.

Dit is onze uitdaging, ook die van jou? Jouw functie is bedoeld om technisch leiderschap en ondersteuning te bieden aan de Construction afdeling, waarbij je een team van Construction Managers en Construction Super Visors leidt. Daarnaast neem je ook de lead in de constructiebegeleiding van een aantal projecten binnen onze capital portfolio.

Het is de bedoeling dat jij de spil bent in de constructiebegeleiding van projecten van vervangings- en uitbreidingsinvesteringen. Op basis van technische kennis en expertise en organisatorische kwaliteiten weet jij vanuit een helicopter view onze constructie aannemers aan te sturen en weet je in samenspraak met onze Project Managers een heldere constructie strategie op te zetten en uit te rollen. In de uitvoering van het project stuur je zowel tijdens de voorbereidingen als tijdens de uitvoering op veiligheid, planning en constructability. Ook communiceer je de gekozen oplossingen intern met de Project Managers en de Discipline Engineers en met de interne klanten binnen Chemours, zoals Maintenance, Operations, en Manufacturing Technology, en met de externe aannemers.

Chemie is onze passie, ook die van jou? In Je Functie Als Construction Team Lead Heb Je Een Ruim Takenpakket. We Geven Je Graag Een Indruk Van Een Aantal Van Deze Taken

  • Je leidt een team van Construction Managers en Construction Super Visors en stemt de werkzaamheden van je teamleden nauwgezet af met de Site Engineering Manager en Engineering Team Lead.
  • Je stelt doelen en prestatienormen vast voor je afdeling en bepaald in onderlinge samenspraak de prioriteiten van je afdeling om aan de zakelijke behoeften en doelstellingen te voldoen.
  • Je acteert als kennisdrager van de lokale standaarden en procedures met betrekking tot de constructie discipline ter ondersteuning van interne en externe stakeholders.
  • Je fungeert als sparringpartner voor de Project Managers en de interne organisatie op het vlak van constructievraagstukken.
  • Je stelt de contractstrategie op, selecteert aannemers, stelt veiligheidsverwachtingen op en je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van geïntegreerde projectplanningen.
  • Je geeft input aan de Project Managers voor het opstellen van begrotingen (estimates) gedurende de verschillende fases van het project.
  • Je bent verantwoordelijk voor het beheer en implementatie van de constructiecontracten in samenspraak met de Project Managers, Procurement en Constract Administration.
  • Je begeleidt constructie bij Chemours op locatie voor een kapitaalproject of meerdere kapitaalprojecten met verantwoordelijkheid voor de uitvoering van de bouw voor veiligheid, scope, kosten, productiviteit, planning en kwaliteit.
  • Je plant en coördineert de constructie/installatie activiteiten binnen alle fasen van de bouw op je projecten.
  • Je levert aan de Project Managers input voor veiligheids-, kosten-, en kwaliteitsrapportages en je geeft inhoudelijke feedback op inkoopplannen.
  • Je geeft tijdens FEL proactief input aan het team ten aanzien van maakbaarheid (constructability), de werkomvang van de constructiescope en mogelijkheden om innovatieve/kosteneffectieve bouwtechnologieën te implementeren.
  • Je zorgt ervoor dat veiligheid in de projecten is verankerd en dat veiligheidseisen zijn opgenomen in contractpakketten.

We Are Living Chemistry: jij ook als Construction Team Lead? We willen altijd veilig en duurzaam werken. Daarom zoeken we professionals die veiligheid prioriteit geven, accuraat te werk gaan en probleemoplossend denken. Je bent communicatief sterk, hebt een prettige manier van samenwerken en bent goed in de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Werken onder druk kun je uitstekend. Daarnaast ben je nieuwsgierig en gedreven, en volg je de gezondheidsontwikkelingen op de voet.

Daar Horen De Volgende Kwalificaties Bij

  • Bachelordiploma en/of masterdiploma in een technisch relevante discipline.
  • Praktijkervaring in en affiniteit met de procesindustrie, bij voorkeur (petro)chemie of industrie.
  • Goede werk- en applicatiekennis van internationale Codes & Standards.
  • Affiniteit met het begeleiden en coördineren van constructieactiviteiten.
  • Kennis van constructie strategieën en de daarbij behorende contractvormen.
  • Kennis van veiligheidsnormen en vergunningsprocedures.
  • Begrip en waardering voor de verschillende functies die betrokken zijn bij de uitvoering van kapitaalprojecten.
  • Mogelijkheid om een geïntegreerd schema te gebruiken om de volgorde van de taken en het kritieke pad vast te stellen.
  • Uitstekende analytische en probleemoplossende vaardigheden zijn vereist.
  • Bereidheid om nieuwe technologieën te onderzoeken en continue verbetering te stimuleren.
  • Uitstekende interpersoonlijke, communicatieve, organisatorische/planologische vaardigheden om productieve, collaboratieve relaties in het hele bedrijf mogelijk te maken.
  • Vermogen om meerdere taken en een grote hoeveelheid werk te verwerken met verschuivende en concurrerende prioriteiten.
  • Flexibele en sterk gemotiveerde zelfstarter.
  • Sterke klantgerichtheid.
  • Vloeiend in de Nederlandse en Engelse taal.
  • Een online assessment en screening kan deel uitmaken van het rekruteringsproces.

Werken bij Chemours Chemie is overal. Ongemerkt gebruik je dagelijks vele producten waarin de halffabricaten van Chemours zitten. Bijvoorbeeld in je auto, computer of tablet, waterafstotende kleding en zelfs je mobiel! Chemours is de motor van innovaties in het dagelijkse leven. Onze site in Dordrecht is een productiefaciliteit met verschillende fabrieken waar in een volcontinue dienst wordt gewerkt aan onze kwaliteitsproducten. Er werken dagelijks zo’n 500 vaste medewerkers en 100 contractors voor Chemours in de fabrieken en op diverse kantoren. Chemours in Dordrecht is de belangrijkste productielocatie voor fluoropolymeren zoals Teflon™ en Viton™ in Europa. Het is een jonge en energieke onderneming met meer dan 200 jaar ervaring in het maken van chemicaliën. Veiligheid, gezondheid en milieu zijn topprioriteit.

Als Construction Team Lead kom je te werken binnen de afdeling Engineering. Deze afdeling bestaat uit een team van ongeveer 35 professionals die het leuk vinden om gezamenlijk te werken aan uitdagende en multidisciplinaire capital projecten. Naast de eigen teamleden van de afdeling wordt er intensief samengewerkt met de Chemours global capital organisatie en engineering contractors aan om de uitvoering van de capital projecten in goede banen te leiden. De kwaliteit van de werkzaamheden worden niet enkel geborgd op basis van internationale standaarden en codes, maar ook op basis van de Chemours engineering standaarden. De afdeling speelt in een belangrijke rol in het up to date houden van deze standaarden. Je werkt nauw samen met de Site Engineering Manager en de Engineering Team Lead om onze uitdagende portfolio van capital projecten te realiseren.

Wat we jou willen bieden?!:Jij krijgt als Construction Team Lead de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen mede dankzij onze jarenlange ervaring en expertise, uitgebreide vakkennis en frisse ideeën van onze mensen. We stimuleren creativiteit en ondersteunen je ondernemersgeest met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en mooie doorgroeimogelijkheden.

Dat we ongedwongen met elkaar omgaan, betekent niet dat we onze verantwoordelijkheid vergeten. We zijn serieus in wat we doen en combineren dit met een werkomgeving waarin jij jezelf continu kunt blijven ontwikkelen.

Dit Vullen We Aan Met

  • Een bovengemiddeld salaris, volgens de Chemours arbeidsvoorwaarden
  • Uitstekende aanvullende voorwaarden, waaronder een 13e maand, reiskostenvergoeding,

33 vakantiedagen en een bijdrage aan je ziektekostenverzekering

  • Teambuildingmogelijkheden, waaronder een actieve personeelsvereniging, jaarmarkt en teamevents op jouw afdeling

Bij Chemours vind je duurzaamheid terug in onze visie, ons bedrijf en je toekomst. Als je op het scherpst van de snede wilt werken en het verschil wilt maken, sluit je je dan aan bij Chemours en ontdek je wat het betekent als we zeggen: "We Are Living Chemistry".

Wie weet verwelkomen we jou binnenkort wel binnen ons gezellige en informele team!

Neem voor vragen contact op met onze recruiter Tibor Nobel op tibor.nobel@chemours.com of 0629100263 In our pursuit to be the greatest place to work, we know that a critical element to enhancing our employee experience is to assure we’re operating with a solid foundation of trust. At Chemours, this means being transparent about how we pay our employees for the work that they do.Pay Range (in Local Currency)€75,200.00 - €117,500.00

Chemours Level25

Annual Bonus Target10%

The pay range and incentives listed above is a general guideline based on the primary location of this job only and not a guarantee of total compensation. Factors considered in extending a compensation offer include (but are not limited to) responsibilities of the job, experience, knowledge, skills, and abilities, as well as internal equity, and alignment with market data. The incentive pay is dependent on business results and individual performance and subject to the terms and conditions of the specific plans.At Chemours, you will find sustainability in our vision, our business and your future. If you want to work on the leading edge of your field and have a desire to make a difference, join Chemours and discover what it means when we say "We Are Living Chemistry."

  • Senioriteitsniveau

    Niet van toepassing
  • Soort baan

    Fulltime
  • Functie

    Management en Productie
  • Bedrijfstakken

    Chemische productie

The Chemours Company zoekt een Construction Manager - Team Lead in Dordrecht | LinkedIn (7) The Chemours Company zoekt een Construction Manager - Team Lead in Dordrecht | LinkedIn (8) The Chemours Company zoekt een Construction Manager - Team Lead in Dordrecht | LinkedIn (9)

Voordrachten verhogen uw kansen op een sollicitatiegesprek met The Chemours Company 2x

Bekijken wie u kent

Ontvang meldingen over nieuwe vacatures voor Bouwmanager in Dordrecht.

Meld u aan om vacaturemelding te maken

Vergelijkbare vacatures

  • Hoofduitvoerder The Chemours Company zoekt een Construction Manager - Team Lead in Dordrecht | LinkedIn (10)

    Hoofduitvoerder

    Plegt-Vos

    Rotterdam

  • Construction Manager The Chemours Company zoekt een Construction Manager - Team Lead in Dordrecht | LinkedIn (12)

    Construction Manager

    g2 Recruitment

    Rotterdam

  • Hoofduitvoerder Waterfront, Rotterdam Dura Vermeer Railinfra Rotterdam 1 week geleden
  • Bouwmanager The Chemours Company zoekt een Construction Manager - Team Lead in Dordrecht | LinkedIn (14)

    Bouwmanager

    ZRi

    Den Haag

  • Hoofduitvoerder, Rotterdam Dura Vermeer Railinfra Rotterdam 1 week geleden
  • Hoofduitvoerder woningbouw, Breda The Chemours Company zoekt een Construction Manager - Team Lead in Dordrecht | LinkedIn (16)

    Hoofduitvoerder woningbouw, Breda

    CAJA

    Breda

  • Junior Projectleider Bouw The Chemours Company zoekt een Construction Manager - Team Lead in Dordrecht | LinkedIn (17)

    Junior Projectleider Bouw

    Remember Tomorrow

    Rotterdam

  • Construction Manager The Chemours Company zoekt een Construction Manager - Team Lead in Dordrecht | LinkedIn (18)

    Construction Manager

    Technip Energies

    Zoetermeer

  • Projectleider (Bouw), Breda The Chemours Company zoekt een Construction Manager - Team Lead in Dordrecht | LinkedIn (19)

    Projectleider (Bouw), Breda

    ZKER

    Breda

  • Bouwmanager The Chemours Company zoekt een Construction Manager - Team Lead in Dordrecht | LinkedIn (20)

    Bouwmanager

    Omexom NL

    Randstad

  • Projectleider (Bouw), Capelle aan den IJssel The Chemours Company zoekt een Construction Manager - Team Lead in Dordrecht | LinkedIn (21)

    Projectleider (Bouw), Capelle aan den IJssel

    ZKER

    Capelle aan den IJssel

  • Hoofduitvoerder Wegenbouw The Chemours Company zoekt een Construction Manager - Team Lead in Dordrecht | LinkedIn (22)

    Hoofduitvoerder Wegenbouw

    Boskalis

    Rotterdam

  • Projectleider Bestaande Bouw The Chemours Company zoekt een Construction Manager - Team Lead in Dordrecht | LinkedIn (23)

    Projectleider Bestaande Bouw

    Plegt-Vos

    Rotterdam

  • Hoofduitvoerder Waterfront The Chemours Company zoekt een Construction Manager - Team Lead in Dordrecht | LinkedIn (24)

    Hoofduitvoerder Waterfront

    Dura Vermeer

    Rotterdam

  • Hoofduitvoerder The Chemours Company zoekt een Construction Manager - Team Lead in Dordrecht | LinkedIn (25)

    Hoofduitvoerder

    Dura Vermeer

    Rotterdam

  • Manager Bouw en Renovatie The Chemours Company zoekt een Construction Manager - Team Lead in Dordrecht | LinkedIn (26)

    Manager Bouw en Renovatie

    Regiodienst

    's-Gravendeel

  • Hoofduitvoerder The Chemours Company zoekt een Construction Manager - Team Lead in Dordrecht | LinkedIn (27)

    Hoofduitvoerder

    Eminent Groep

    Sleeuwijk

  • Construction Manager, Rotterdam Tecforce Rotterdam 1 week geleden
  • Offshore Construction Manager Wind The Chemours Company zoekt een Construction Manager - Team Lead in Dordrecht | LinkedIn (29)

    Offshore Construction Manager Wind

    Van Oord

    Gorinchem

  • Senior projectcoördinator Assetmanagement *Salaris € 4000 - € 5500 p/m*, Ridderkerk The Chemours Company zoekt een Construction Manager - Team Lead in Dordrecht | LinkedIn (30)

    Senior projectcoördinator Assetmanagement *Salaris € 4000 - € 5500 p/m*, Ridderkerk

    ZKER

    Ridderkerk

  • Offshore Construction Manager Wind . The Chemours Company zoekt een Construction Manager - Team Lead in Dordrecht | LinkedIn (31)

    Offshore Construction Manager Wind .

    Van Oord

    Gorinchem

  • Projectleider Bouw, Breda The Chemours Company zoekt een Construction Manager - Team Lead in Dordrecht | LinkedIn (32)

    Projectleider Bouw, Breda

    Breda

  • Hoofduitvoerder renovatie The Chemours Company zoekt een Construction Manager - Team Lead in Dordrecht | LinkedIn (33)

    Hoofduitvoerder renovatie

    Eminent Groep

    Rotterdam

  • Junior projectleider bouw The Chemours Company zoekt een Construction Manager - Team Lead in Dordrecht | LinkedIn (34)

    Junior projectleider bouw

    Eminent Groep

    Ridderkerk

  • Projectleider (Bouw), Den Haag The Chemours Company zoekt een Construction Manager - Team Lead in Dordrecht | LinkedIn (35)

    Projectleider (Bouw), Den Haag

    ZKER

    Den Haag

  • Modelleur The Chemours Company zoekt een Construction Manager - Team Lead in Dordrecht | LinkedIn (36)

    Modelleur

    Eminent Groep

    Den Haag

Ook bekeken

  • Hoofduitvoerder GWW

    Hoofduitvoerder GWW

    Eminent Groep

    Dordrecht

  • Hoofduitvoerder

    Hoofduitvoerder

    Eminent Groep

    Rotterdam

  • Hoofduitvoerder

    Hoofduitvoerder

    Eminent Groep

    Rotterdam

  • Junior Projectleider Bouw

    Junior Projectleider Bouw

    Eminent Groep

    Ridderkerk

  • Projectleider bouw, Moerdijk hetuitzendbureau.nl Strijen Moerdijk 1 week geleden
  • Hoofduitvoerder op het Binnenhof

    Hoofduitvoerder op het Binnenhof

    J.P. van Eesteren | TBI

    Den Haag

  • hoofduitvoerder GWW

    hoofduitvoerder GWW

    Dura Vermeer

    Rotterdam

  • Projectmanager Bouw

    Projectmanager Bouw

    VNOM | We get the job done

    Barendrecht

  • Hoofduitvoerder

    Hoofduitvoerder

    Eminent Groep

    Rotterdam

Vergelijkbare zoekopdrachten

  • Vacatures voor Architect 4.656 vacatures
  • Vacatures voor Teamleider 11.421 vacatures
  • Vacatures voor Technisch directeur 211 vacatures
  • Vacatures voor Projectmanager 6.900 vacatures
  • Vacatures voor Projectingenieur 4.014 vacatures
  • Vacatures voor Interieurarchitect 65 vacatures
  • Vacatures voor 3D-generalist 18 vacatures
  • Vacatures voor Projectontwikkelaar 1.414 vacatures
  • Vacatures voor HSE-manager 394 vacatures
  • Vacatures voor Energiemanager 162 vacatures
  • Vacatures voor Junior projectmanager 3.569 vacatures
  • Vacatures voor Chief Technical Officer 72 vacatures
  • Vacatures voor Junior-architect 145 vacatures
  • Vacatures voor Binnenhuisarchitect 441.502 vacatures
  • Vacatures voor Senior ingenieur 1.778 vacatures
  • Vacatures voor Designmanager 90 vacatures
  • Vacatures voor Werktuigkundige 941 vacatures
  • Vacatures voor Ingenieur 2.273 vacatures
  • Vacatures voor Junior ingenieur 3.114 vacatures
  • Vacatures voor EHS-specialist 372 vacatures
  • Vacatures voor Commercieel manager 1.522 vacatures
  • Vacatures voor Chief Development Officer 48 vacatures
  • Vacatures voor Directeur 4.328 vacatures
  • Vacatures voor Bouwkundig tekenaar 659 vacatures
  • Vacatures voor Interieurstylist 41 vacatures

The Chemours Company zoekt een Construction Manager - Team Lead in Dordrecht | LinkedIn (37)

Gezamenlijke artikelen onderzoeken

We benutten kennis van de community op een nieuwe manier. Experts voegen inzichten rechtstreeks toe aan elk artikel, dat is gestart met behulp van AI.

Meer informatie
The Chemours Company zoekt een Construction Manager - Team Lead in Dordrecht | LinkedIn (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Sen. Ignacio Ratke

Last Updated:

Views: 5586

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Sen. Ignacio Ratke

Birthday: 1999-05-27

Address: Apt. 171 8116 Bailey Via, Roberthaven, GA 58289

Phone: +2585395768220

Job: Lead Liaison

Hobby: Lockpicking, LARPing, Lego building, Lapidary, Macrame, Book restoration, Bodybuilding

Introduction: My name is Sen. Ignacio Ratke, I am a adventurous, zealous, outstanding, agreeable, precious, excited, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.